Aanbod

Basistraining

het Gedichtenlaboratorium in gebruik

door Blindschelders & Raadsman i.s.m. Special Arts

De eerstvolgende Basistraining is op 17 november van 10 – 16h in Oss

In deze ééndaagse training maak je kennis met de werkwijze Taalvorming. Je leert via welke stappen je op een laagdrempelige wijze tot een poëtische tekst komt en vooral op welke manier dat kan bijdragen aan taalontwikkeling.

Lees meer

Verdiepingstraining

van het Gedichtenlaboratorium naar meer

door Blindschelders & Raadsman i.s.m. Special Arts.

Na de basistraining heb je ervaring opgedaan in het schrijven van gedichten met je leerlingen, cliënten of bewoners. Nu begint het echte werk: wat doe je als iemand steeds fouten maakt? En: mag je teksten van een ander veranderen? Wat doe je als iemand heel snel klaar is?

Lees meer

Plezierige Poëzieworkshop

door Ron Goud i.s.m. Special Arts

In korte tijd weet Ron Goud prachtige gedichten bij mensen met een beperking naar boven te halen. De onderwerpen in de workshops worden in overleg gekozen.
Lees meer over zijn werkwijze

Deze workshop wordt op dit moment niet aangeboden

Lees meer

Poëzieworkshop op locatie

door begeleiders getraind door Blindschelders & Raadsman i.s.m. Special Arts

Op de eigen locatie, onder begeleiding, zélf gedichten maken? Dat kan! We sturen graag een getrainde begeleider, een taalverleider, naar je toe!

Nodig 6 cliënten, leerlingen of bewoners uit voor een schrijf- of dichtmiddag, regel een rustige plek, pennen en papier en één of twee begeleiders. In je eigen groep er­vaar je hoe er verteld, geschreven, gedacht en getekend wordt.

Lees meer